Wild Shark

Wild Shark nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Geniet van de fascinerende onderwaterwereld met zijn schildpadden, zeesterren, schelpen en vissen! Maar pas op, want in dit videoslot huist nog iemand….een grote witte haai. Wild Shark van Amatic staat garant voor veel plezier en spannende winsten.

Hoe ziet de gokkast eruit?

Het is een 5 rollen videoslot met 50 winlijnen.In dit kleurrijke video slot, komt een groot aantal symbolen voor zoals de kroon, een zeeschildpad, een paarse vis met gele strepen, een platvis, een groene vis, en een clown vis. Daarnaast heeft de gokkast Wild Shark ook nog bonusfeatures zoals een wild; natuurlijk vertegenwoordigt door de haai. Dit symbool kan andere symbolen vervangen op de rollen en daardoor winnende combinaties maken. Echter, het scatter symbool kan niet worden vervangen. Weet je de haai minstens 3 keer op je scherm te draaien (verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4) , dan win je ook nog eens 5 gratis spins.

De scatter is in deze gokkast is een pictogram van golven. Als je deze 5 keer tegenkomt op de rollen, staat je een grote overwinning te wachten. In het wild shark slot kan je al inzetten plaatsen vanaf € 0,10 per rond en de winlijnen kan je traploos instellen vanaf 10. Daarnaast leveren de geweldige graphics en de bijpassende geluidseffecten een belangrijke bijdrage aan het speelplezier van dit videoslot.

Ook op je Iphone te spelen

Het is ook mogelijk om Wild Shark op diverse mobiele apparaten te spelen. Waar en wanneer je maar wilt. Met dezelfde kwaliteit en al het bonusmateriaal wat de desktopversie ook te bieden heeft.

Book of Fortune
Cazino Zeppelin
Party Time
South Park
The Avengers
Wild Shark
€250 + 0 FS