Thrill Seekers

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Van een schiettent, achtbanen suikerspin tot popcorn. Op de kermis is altijd wel iets te beleven. Het videoslot “Thrill Seekers” biedt echt alles wat past bij het thema kermis.
Dit videoslot heeft 50 winlijnen die zich uitstrekken over 5 rollen en die je letterlijk een spannende achtbaanrit garanderen. De winlijnen kan je zelf instellen. Wil je echter grote prijzen winnen, dan biedt en hoger aantal winlijnen, een grotere kans op winst.

Bonus features

Het wild symbool in deze gokkast wordt vertegenwoordigt door de Joker/clown. Deze kan andere symbolen vervangen, behalve de scatter, waardoor er winnende combinaties kunnen ontstaan. Draai je er daarnaast 5 op een winlijn, dan kan je je verheugen op een bonus van 10.000 euro. Dit is ook aantrekkelijk voor high rollers. Want Thrill Seekers kan hiermee je hele leven veranderen.

Het symbool van het ticket, fungeert in deze gokkast als scatter. Draai je er 3 van op de rollen, dan ontvang je 10 gratis spins. Daarnaast is er ook nog een hamer symbool dat een bonusronde kan activeren. Drie of meer van deze hamer symbolen op een actieve winlijn leiden tot dit bonus spel, dat wordt gespeeld op het tweede scherm. Hierbij moet je met de hamer een klap met de hamer op de kop van Jut geven. Waar de kop uitkomt, dat bonusbedrag krijg je uitgekeerd.

Ook mobiel te spelen

Met je Iphone heb je toegang tot Playtech mobile, het mobiele gedeelte van Playtech. Met Playtech Mobile is het mogelijk om altijd een gokje te wagen, waar en wanneer je maar wilt. Ook Thrill Seekers is toegankelijk gemaakt voor Playtech mobile.

Admiral Nelson
Cazino Zeppelin
Dragons Pearl
Eggomatic
The Incredible Hulk
Wolf Moon