Party Time

Party Time nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Ben je in voor een feestje? Speel dan Party Time van Amatic en geniet van al het feestgedruis en de leuke winsten die je kunt behalen.

Partytime is echt een feestje om te spelen en is dan ook een beetje anders dan anders want dit videoslot heeft geen winlijnen, maar is er een all ways win feature actief. Je kunt dus winnende combinaties draaien met 3 indentieke symbolen van links naar rechts. De posities van de symbolen maken voor een uitbetaling niets uit. Het is dus mogelijk om op heel veel verschillende manieren winnende combinaties te draaien. Je hebt in dit videoslot dus 243 manieren om te winnen.

De bonusfeatures

Het wildsymbool in dit videoslot wordt weergegeven in een campagnefles. Deze kan andere symbolen vervangen en daardoor zorgen voor leuke winsten.
Het scattersymbool is in dit spel het logo Party-Time. Wanneer je deze 5x op de rollen weet te draaien dan kan je echt feest gaan vieren want dat levert je een leuk bedrag op met een multiplier x2. Verschijnt dit scattersymbool overigens al 3 keer op je scherm, dan ontkoppel je een free spins bonusronde waarbij je 15 gratis spins cadeau krijgt.

Ook mobiel, op je Iphone, te spelen

In een online casino, kan je het spel niet alleen op je computer spelen, maar het is ook mogelijk om met je Iphone te genieten van een feestje en waar en wanneer je maar wilt een gokje te wagen.

Eerst gratis uitproberen

Het is verstandig om Party Time eerst gratis uit te proberen. Hierdoor leer je hoe Party Time werkt en loop je geen risico om veel geld te verliezen. Alle functies zijn goed uit te proberen en je leert de gokkast goed kennen waardoor je de overstap naar echt geld gemakkelijker kunt maken. Let’s Party!

Admiral Nelson
Book of Fortune
Jokerizer
Robotnik
Space Wars
The Incredible Hulk
€250 + 0 FS