Pyrons

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Schuilt er wel een beetje een pyromaan in je en houd je van explosies en brand, dan is Pyrons van Yggdrasil een leuk videoslot voor je. Een gokkast waarin alle symbolen kunnen exploderen, omdat ze zijn gevuld met brandbare vloeistoffen. Het paarse thema op de achtergrond versterkt de effecten van de explosies ook nog een keer. De animaties en geluidseffecten zijn zo prachtig, waardoor dit een leuke gokkast is om te spelen en waar je veel speelplezier aan kunt beleven.

De Pyrons gokkast telt 5 rollen en is 3 rijen breed en heeft 2o winlijnen waarbij je winnende combinaties van links naar rechts kunt draaien. De symbolen vallen in deze gokkast naar beneden op een willekeurige manier. Draai je een winnende combinatie dan ontploffen de symbolen en zullen ze verdwijnen. Vervolgens vallen er weer nieuwe symbolen naar beneden en worden de nieuw ontstaande winsten vermenigvuldigd. Zolang je blijft winnen in steeds nieuwe rondes worden ze beloond met een oplopende multiplier van X2, X3, X5 en tenslotte x20! Deze zogenaamde Exploding Symbols is een speciale feature in deze gokkast die het spelen weer een stuk leuker maakt.

Ook op je Iphone te spelen

Door een aantal technologische vernieuwingen, waaronder de iSense 2.0, is het mogelijk om deze Pyrons gokkast ook op mobiele apparaten te spelen, waaronder de Iphone. Via HTML5 is het mogelijk om in te loggen met het mobiele apparaat, waardoor de software herkent dat er mobiel wordt ingelogd en je als speler automatisch naar de mobiele afdeling van het casino wordt gestuurd. De mobiele versie van het spel is net als de reguliere versie, die je speelt op je desktop computer of laptop, kwalitatief net zo goed en succesvol.

Casanova
Chibeasties
Magic Mushrooms
Mega Fortune
South Park
The Incredible Hulk
€250 + 0 FS