Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Gonzo’s Quest, wordt gerekend als een van de beste video speelautomaten van Netent. In deze gokkast bevind je je in the City of Gold (Eldorado) waar je kennis zult maken met de Spaanse conquistador Gonzalo Pizarro, alias Gonzo. Hij is altijd veilig in de buurt, aan de linkerkant van het scherm en helpt bij het spel.

Gonzo’s Quest is een 5 rollen videoslot met 20 winlijnen.In deze gokkast draaien geen rollen, maar vallen de stenen naar beneden, zoals bij Tetris. Free spins, wild symbolen en een scatter- symbolen wachten op je om je te helpen bij het bemachtigen van leuke winnende combinaties en winsten. Als je een winnende combinatie weet te krijgen op de rollen, dan zullen de winnende symbolen ontploffen en nieuwe symbolen zullen van boven naar beneden vallen. Dit wordt ook wel een lawine genoemd. Deze lawine blijft net zo lang vallen, zolang er winnende combinaties verschijnen.

Multiplier

Naast de lawine functie is er ook nog een multiplier in dit spel. Draai je een winnende combinatie dan wordt je winst x2 vermenigvuldigd, draai je dan weer een winnende combinaties, dan wordt deze vermenigvuldigd met x4 en zo door.

Speciale symbolen.

Ook kan je in deze gokkast extra winsten behalen door de aanwezigheid van wild symbolen. Dit is een vraagteken. Een wild symbool zal de andere symbolen vervangen om een ​​winnende combinatie te voltooien, behalve het scatter- symbool. Er is ook een Scatter in dit spel dat wordt vertegenwoordigt door het gouden symbool. Drie of meer scatters op je scherm zullen je belonen met 10 gratis spins, waarin je weer een aantal grote winsten kunt zien te krijgen.

Ook op Iphone.

Door de nieuwste technologieen en gebruik van HTML5 zijn de meeste gokkasten van Netent compatible met diverse mobile apparaten waaronder de Iphone. Het is dus heel gemakkelijk om een gokje te maken vanaf je Iphone. Probeer Gonzo’s Quest gewoon eens uit.

Aliens
Chibeasties
Dragons Pearl
Fantastic Four
Wolf Moon
Wolverine
€250 + 0 FS