Chibeasties

Chibeasties nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Chibeasties van Yggdrasil is de perfecte gokautomaat voor degene die van videoslot houden die een mystiek thema bevatten. In dit spel begeef jij je in een magisch bos vol avontuur en mysterie en vreemde kleine mannetjes. Zij zullen proberen om hun magische krachten te gebruiken om je te helpen, leuke, magische prijzen te winnen.

Chibeasties is een videoslot met vijf rollen en drie rijen en twintig winlijnen die van links naar rechts lopen. Je hebt verschillende mogelijkheden om inzetten te plaatsen. Deze kan je zetten vanaf een minimale inzet van0:20 eurocent per ronde tot een maximale inzet van € 40 euro per ronde.

Bonus features

De wild in deze gokkast is vertegenwoordigt door een grote blauwe kristal, die gedeeltelijk verborgen zit tussen de planten. Wilds kunnen alle andere symbolen vervangen met uitzondering van de scatter. Hierdoor kan een wild winnende combinaties vormeof bestaande winnende combinaties groter maken en zodoende meer geld opleveren. Ook zit er een scatter in dit spel in de vorm van een houten bord van een medicijnman waar ‘free spin’ onder geschreven staat. Als je drie of meer van deze scatters op je scherm weet te draaien dan activeer je een bonusspel en ontvang je 10 gratis spins.

Er is nog een leuke verrassing in de Free Spins te ontdekken. Bij elke draai in de Free Spins ronde zal een wild of scatter symbool uitbreiden. Hierdoor kan het voorkomen dat je hele scherm vol met wilds of scatters komt te staan. De winst kan dan wel eens bijzonder hoog zijn.

Altijd en overal te spelen; ook op je Iphone

Het spel is in 16: 9 en is geprogrammeerd in HTML5, wat betekent dat het goed werkt op mobiele telefoons en andere mobiele devices. Je kan dus je mobiel en/of tablet met iOS of Android prima gebruiken om dit leuke spel overal te spelen.

Admiral Nelson
Book of Fortune
Chibeasties
Lucky Coin
Magic Mushrooms
South Park