Aliens

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

De aliens gokautomaat is een zeer moderne online gokkast, van Net Entertainment, een bedrijf gevestigd in Zweden, die een uitstekende reputatie heeft opgedaan in de afgelopen jaren.

Aliens is de eerst gokkast waarbij Netent gebruik heeft gemaakt van graphics in in real-time 3D. Het spel heeft daarnaast een heleboel functies en multipliers, die leuke winsten kunnen opleveren. Waarbij moet worden opgemerkt dat dit een relatief complexe gokkast is. Je kan het spel op 3 verschillende niveaus spelen. Dit gebeurt normaal niet in andere speelautomaten. Voor ervaren spelers, betekent dit dat je een beetje van je gebruikelijke spelwijze zult moeten afstappen en een nieuwe gokkast met speelwijze moet gaan leren kennen. Voor beginnende spelers zal dit een relatief complexe gokkast zijn.

Je werkt bij de Marine en bent op een missie in deze gokkast. Aliens duiken overal op en op je missie moet je je weg naar de residentie van koningin zien te vinden waarbij je 3 niveaus moet zien te overleven.

Aliens Touch

Netent heeft Aliens compatible gemaakt met verschillende systemen waardoor je met je Iphone via Netent Touch, dit unieke videoslot, kan spelen. Hiervoor hoef je geen extra software te downloaden of een programma’s te installeren op je Iphone. De software herkent dat je met een mobiel apparaat inlogt en zal het scherm automatisch aanpassen.

Billyonaire
Fruitoids
Gladiator
Robotnik
Starburst
Twin Spin
€250 + 0 FS