Fruitoids

Fruitoids nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Fruitoids, het klinkt als rare medicijnen of vreemde wezens uit de ruimte. De uitgebreide gameplay betovert je met fascinerende graphics. Door middel van geluid en innovatieve 3D-animatie, lijken de verschillende soorten fruit zo uit een ander sterrenstelsel te komen en presenteren zich als creatief fruit en bloemen van de toekomst. Naast de exotische bloemen zijn er ook ongewone vruchten en bessen om te ontdekken. Echter deze symbolen zijn nog niet eens het interessants in deze gokkast, want dat zijn toch echt wel de vele kansen om te winnen met deze gokkast.

De gokkast

Fruitoids is een 5 rollen videoslot met 25 winlijnen, die je van 1 tot 25 zelf kan instellen. Inzetten kan je plaatsen van minimaal een eurocent per winlijn tot een maximum van tot € 2 per winlijn. Wanneer er 3 of meer van dezelfde symbolen verschijnen, blijven ze staan en zal de rol nog een keertje verder draaien, net zo lang tot het betreffende symbool weer verschijnt. De vermenigvuldiger zal dan alleen maar toenemen en de kans op een vol scherm met dezelfde symbolen is erg groot.

Bonus featerus?

Door de vele kansen om te winnen, kom je in Fruitoids geen wilds en scatter symbolen tegen evenals een gratis game mode.

Fruitoids voor Iphone

Yggdrasil heeft het spel geprogrammeerd met HTML5, zodat je het ook direct mobiel kan afspelen. Ben je in het bezit zijn een iPhone of een Android-apparaat, dan kan je deze leuke gokkast zeker vanuit de browser spelen. Er is geen download voor nodig en het spel heeft dezelfde kwaliteiten en gameplay als het spel voor de desktopcomputer of laptop.

Probeer Fruitoids gewoon eens te spelen. Het is een grappige online gokkast met bijzondere animaties, waarmee het zich onderscheidt van vergelijkbare machines. Het grafisch ontwerp trekt echt aan en de achtergrondmuziek past bij het concept van de game. Deze gokkast kan zeker zorgen voor een vele uren speelplezier en wellicht leuke winsten.

Cazino Zeppelin
Draglings
Mega Fortune
Robotnik
Space Wars
Twin Spin
€250 + 0 FS