Reef Run

Reef Run nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Ben je gek op duiken en de onderwaterwereld van het Riff? Ga dan mee onder water in dit mooie 3D videoslot van Yggdrasil en ontdekt de prachtige onderwaterwereld van het Rif. De graphics zijn helder, scherp en de animaties zijn spannend, waardoor je een fantastische game-ervaring zult hebben en uren speelplezier kunt beleven. Als je de rollen laat draaien, hoor je op de achtergrond bubbels waardoor je je met een beetje verbeelding ook echt in de onderwaterwereld begeeft.

Gelegen onder de zee, is Reef Run een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen, die een verscheidenheid aan kleurrijke, maritieme symbolen bevat. Inzetten kan je plaatsen vanaf een minimum van 0,20 eurocent per ronde tot een maximum van 20 euro per ronde. Deze gokkast kent geen jackpot.

Bonus features

Deze gokkast kent geen wild symbool, maar wel een freespins symbool waarmee je zoals de naam het al zegt, free spins cadeau krijgt. Dit symbool is een zeeschelp. Je krijgt al free spins, wanneer je 2x het zeeschelp symbool op je scherm weet te draaien. Tijdens deze free spins gebeurt er nog iets leuks. Draai je dan namelijk een winnende combinatie, dan zal de winst met een multiplier worden verhoogt. Draai je daarna weer een winst, dan krijg je nog een hogere multiplier enz. De eerste keer zal je een multiplier krijgen van x5, krijg je de volgende spin weer een winst dan ontvang je een winst x10 – en als je geluk hebt zelfs een x20.

Reef Run spelen op je Iphone

Reef Run is een van de eerste videoslots van Yggdrasil dat ook geschikt is voor iOS/Apple apparaten. Reef Run kan je via de Isense technologie van Yggdrasil dus lekker spelen op je Iphone.

Admiral Nelson
Cyrus the virus
Eggomatic
Ghost Rider
Gladiator
South Park
€250 + 0 FS