Cyrus the virus

Cyrus the virus nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Cyrus the Virus is een 5 rollen videoslot met 10 vaste winlijnen, van de bekende software ontwikkelaar Yggdrasil ,waarin virussen een rol spelen. De groene achtergrond is de perfecte omgeving om virussen te laten groeien. De geluiden en animaties zijn erg mooi en geven dit videoslot een eigen unieke sfeer. De symbolen op de rollen bestaan uit verschillende virus cellen die in dit spel kunnen groeien en daardoor meer winst kunnen opleveren. Deze virussen bestaan uit geanimeerde gezichten. Inzetten kan je plaatsen vanaf minimaal 10 cent en maximaal 5 euro per ronde.

Bonus features

Cyrus the Virus heeft een win in both ways feature. Hierdoor zijn de winlijnen actief in twee richtingen en kan je dus vanaf links en rechts winnende combinaties maken.
De wild in dit spel is het paarse, grote virus in de vorm van een ovaal met een heleboel tentakels. Op dit symbool staat ook nog in grote letters ‘wild’ geschreven. Deze wild verschijnt als een Expanding Wild. Dit betekent dat het alle symbolen kan vervangen en een hele rol in wilds kan veranderen. Enige maar, deze wild kan alleen voorkomen op de middelste rol. Een wild kan dus leuke winnende combinaties maken of uitbreiden. De Expanding wild heeft nog een leuk extraatje want dit symbool activeert ook een re-spin. De expanding wild blijft in je scherm staan, terwijl de andere symbolen verdwijnen en er nieuwe voor in de plaats komen.

Op je Iphone

Deze te gekke Cyrus the Virus gokkast kan je ook op je iPhone spelen waardoor je overal en altijd een gokje kunt wagen. Je kan het spel eerst gratis uittesten om het spel goed te leren kennen of je kan meteen voor echt geld spelen. Inloggen bij het online casino dat draait op Yggdrasil software en je zal automatisch naar de mobiele afdeling worden verwezen.

Aliens
Billyonaire
Fruitoids
Magic Mushrooms
Pyrons
The Avengers
€250 + 0 FS