Gladiator

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Bij het woord gladiator, denken veel mensen aan de acteur Russell Crowe, die de gladiator speelde in de film met dezelfde naam voor zo’n vijftien jaar geleden. Zelfs vandaag de dag, is de interesse in gladiatoren nog steeds erg groot en sommige gladiatoren vonden dus ook hun weg naar de casino wereld. Dus houd je van gladiatoren uit het Romeinse Rijk, dan is de Gladiator gokkast echt iets voor jou. Deze gokkast is gebaseerd op de hit film Gladiator en zorgt voor een game-ervaring die zeker tot een verhoging van je adrenaline zal leiden. Niet alleen vanwege de kans om geld te winnen, maar ook om de graphics en de geluiden die het videoslot Gladiator tot iets bijzonders maken.

De film zal je zeker herkennen in deze gokautomaat omdat alle bekende personages ook een rol hebben gekregen in deze gokkast zoals General Maximus, senator Gracchus en de keizer Marcus Aurelius.

Progressieve jackpot

Gladiator is een videoslot van 5 rollen en 25 winlijnen en is uitgegroeid tot een echte favoriet bij de speelautomaten en dat heeft niet alleen te maken met het spel zelf, maar ook omdat je de kans hebt om een jackpot te winnen. Hiervoor moet je 5x de jackpotsymbolen zien te draaien op een actieve winlijn. Het aantal winlijnen kan je zelf instellen en inzetten kan je plaatsen vanaf een minimum van 10 cent per draaibeurt tot een maximum van 5,00 euro.

Bonusronde

In dit spel zit ook een bonusronde waarbij je 3 keer het scatter symbool op de rollen moet zien te krijgen. Het scatter symbool is in dit spel het Colosseum. Heb je er 3 dan zal er een bonusronde worden geactiveerd. Je ontvangt dan gratis spins.

Admiral Nelson
Fantastic Four
Jokerizer
Space Wars
Starburst
The Incredible Hulk
€250 + 0 FS