Book of Fortune

Book of Fortune nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Begeef je in de wereld van de magie en speel het fantastische videoslot Book of Fortune. In deze gokkast ontmoet je heksen en tovenaars en bijzondere uilen in een sprookjesachtige omgeving. Met deze gokkast kan je, als je geluk hebt, een aantal zeer grote winsten behalen als je die juiste symbolen op de winlijnen weet te draaien.

Het Book of fortune is een 5 rollen videoslot met 10 winlijnen. Deze winlijnen zijn zelf in te stellen op 1, 5 of 10. Inzetten kan je plaatsen vanaf 0,10 cent per ronde tot 10,00 euro per ronde. Dit betekent dat je het videoslot kan spelen als je een groot budget hebt, maar ook als je maar weinig geld hebt.

De bonusfeatures

Het scattersymbool in dit videoslot is vertegenwoordigt door het Book of fortune zelf. Om de bonus te activeren is het nodig dat je drie of meer van deze bonus symbolen weet te draaien op de rollen. Wanneer dit gebeurt, wordt je beloond met tien gratis spins. Tevens fungeert het Book of fortune als een wild symbool. Dit zorgt er voor dat wanneer je het wild symbool ziet verschijnen, het andere symbolen kan vervangen waardoor er winnende combinaties kunnen ontstaan of worden uitgebreid.

Ook mobiel te spelen

De Book of Fortune is ook een mobiele gokkast, waardoor het mogelijk is om dit spel op je Iphone of ander mobiel apparaat te kunnen spelen. Log in met je Iphone en je zult automatisch worden doorgestuurd naar het mobiele scherm van het casino. Kies voor de Book of fortune en je kunt dit spel spelen op elke plek ter wereld.

Fruitoids
Gladiator
Lucky Coin
The Avengers
Thrill Seekers
Wolf Moon
€250 + 0 FS