Draglings

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Draglings gokkast van Yggdrasil gaat over draken en hun eieren. Ga op onderzoek in de mysterieuze grot en ontdek vreemde eieren op de rollen en kleine vliegende draken. De vormgeving is anders dan in andere gokkasten van Yggdrasiel. De rollen vormen namelijk een hexagoon vorm, waardoor rol drie, vijf rijen heeft, rollen twee en vier, vier rijen heeft en rollen een en vijf beiden drie rijen hebben. Draglings is een videogokkast met 5 rollen en 20 winlijnen waarbij de winsten worden gerekend van links naar rechts en van rechts naar links. Hierdoor heb je eigenlijk 40 winlijnen.

Bonus features.

Deze video gokkast heeft drie verschillende wild symbolen/ Deze zijn vertegenwoordigt als 3 verschillende draken te weten een blauwe draak, die fungeert als normale wild. Deze kan andere symbolen vervangen en winnende combinaties maken. Daarnaast is er ook een rode draak. Als je deze draak op je scherm weet te draaien dan kan dit symbool zorgen dat er nog eens 1 tot 4 andere symbolen in wilds kan veranderen. Tot slot is er nog een paars draakje. Dit is een expanding wild en dit symbool groeit uit over de hele rol.

Draglings heeft ook nog een bonus spel met gratis spins. Hiervoor moet je 3 spins symbolen op je scherm weten te toveren. Bij 3 symbolen krijg je 10 gratis spins, bij 4 symbolen krijg je er 20 en bij vijf zelfs het ongelofelijke aantal van 75 free spins. Hierdoor heb je kans op veel winst en veel draaien zonder dat het je iets kost.

Ook mobiel te spelen

De Draglings Gokkast van Yggdrasil is ook op je Iphone of iPad te spelen. Je kan het spel spelen door in te loggen bij een Yggdrasil online casino. De software zal ontdekken dat je inlogt met een mobiel apparaat en je zal automatisch naar het mobiele spel worden geleid. Het scherm past zich automatisch aan en voor de rest is het spel precies hetzelfde als de desktopversie. Functies, geluiden en animaties zijn even goed.

Desert Treasure
Lucky Coin
Magic Mushrooms
Mega Fortune
White King
Wild Shark
€250 + 0 FS