Space Wars

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Durf een trip te maken in de ruimte waar aliens vechten om magische roze kristallen, veel munten Deze gokkast heeft 5 rollen, 40 winlijnen en de mogelijkheid om tot 400.000 munten te winnen! Je kunt veel mogelijke combinaties draaien en hebt veel kansen om te winnen.

Space Wars heeft leuke symbolen die een mengsel zijn van Monsters Inc en de Minions. Het zijn grappige wezentjes die op de rollen verschijnen op zoek naar kostbare kristallen. Samen met de achtergrond muziek, zorgen ze voor een bijzondere sfeer die Space Wars vertegenwoordigt.

Het wild symbool in deze gokkast is gemakkelijk te herkennen. Het wordt vertegenwoordigt door hetzelfde woord. De Wild vervangt elk ander symbool om een zo hoog mogelijke winnende combinatie te maken. In Space Wars, kunnen wilds alleen worden weergegeven op rol 2 en 4.

Gratis Re-spin

Iets heel nieuws in dit videoslot is de nieuwe functie: Re-spin. Als je wint, veel of weinig, dan krijg je een extra draai waarin het symbool waarmee je hebt gewonnen, wordt gehandhaafd. Dit vergroot de kans om een nog grotere winst te maken.

Ook op je Iphone te spelen

Door de nieuwste HTML5-technologie, heeft Netent het mogelijk gemaakt om via Netent Touch ook je favoriete gokkasten te kunnen spelen op je Iphone of ander mobiel apparaat. Een app downloaden of software installeren is niet nodig. Netent Touch ontdekt zelf dat je bij het online casino inlogt met een mobiel device en zal je automatisch door verwijzen naar de mobiele afdeling alwaar de spellen die je kan spelen op je Iphone klaarstaan en je snel kan beginnen.

Gonzo’s Quest
Party Time
Pyrons
Starburst
Thrill Seekers
Wild Shark
€250 + 0 FS