Desert Treasure

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Een gokautomaat waarin het verhaal zich afspeelt in de woestijn en jou als speler een oase toont alwaar je ongelooflijke schatten kunt vinden.
Desert Treasure II is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen dat wordt aangedreven door Playtech. Het is een gokkast in een Egyptisch thema en het heeft een enorme jackpot die je met een beetje geluk zou kunnen winnen. Desert Treasure II is een progressieve jackpot videogokkast en is door de nieuwste technologieen, goed te spelen op je Iphone.

Inzetten kan je plaatsen vanaf een minimum van 0,01 eurocent tot een maximum van 100,00 euro. Dit is een behoorlijk bedrag waardoor deze gokkast ook voor highrollers een leuke gokkast kan zijn.

Bonus feateres

Het cobra symbool is de wild in dit spel en kan andere symbolen vervangen, behalve de scatter. De Wild kan in deze video gokkast uitgroeien tot een groeiende wild op rol 2, 3 en 4 wanneer het verschijnt. Het scatter-symbool is een meisje en als je deze 3 keer op de rollen weet te draaien, krijg je 15 gratis spins cadeau.Hoewel deze reguliere gratis spins in Desert Treasure al n zeer lucratief kunnen zijn is er ook nog een bonus ronde waar prijzen mee zijn te winnen. Als je het schatkaartsymbool 3x op een winlijn weet te draaien wordt er een bonusspel geactiveerd. In dit bonusspel ga je op bezoek bij de sheik die goederen heeft waaruit je mag kiezen. Achter elk van de goederen is een aantrekkelijke winst. Kies dus het juiste product uit en win leuke geldprijzen.

Progressieve jackpot

Als je gaat voor de progressieve jackpot, is er geen limiet aan hoe hoog de jackpot zou kunnen zijn. Om de hoofdprijs in Desert Treasure II te kunnen winnen, hangt af van hoeveel geld je hebt ingezet. Verder moet je 5 wilds op een actieve winlijn verwerven om deze jackpot te kunnen winnen.

Admiral Nelson
Magic Mushrooms
South Park
The Avengers
Thrill Seekers
Wolf Moon
€250 + 0 FS