Eye of Ra

Eye of Ra nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Eye of Ra is een videoslot van Amatic met een duidelijk Egyptische thema, waarbij de nadruk ligt op het verre verleden van Egypte. Verdiep je in de Egyptische mythologie en wordt blij van alle prachtige symbolen die deze gokkast je schenkt. Deze bestaa uit de Egyptische goden Anubis, Apis en Sekhmet, een Farao en een scarabee kever, speelkaart hiƫrogliefen en maskers. De bonus symbolen zijn het oog van Ra, dat de rol van wild heeft en andere symbolen kan vervangen waardoor je kansen op winst kunnen toenemen en de piramides, die als scatters fungeren. 3 of meer scattersymbolen en je ontvangt 5 Bonus Spins. De wild kan ook voorkomen als naar de hele rol te bedekken om meer prijzen te creƫren.

De Eye of Ra gokkast bestaat uit 5 rollen en 50 winlijnen. En je kunt inzetten plaatsen vanaf 0,01 eurocent per winlijn tot een maximum van 1,00 euro per winlijn. Dat betekent dat je 0,25 eurocent kwijt bent na 1 draai of 50,00 euro na een draai. Het is dus een gokkast voor verschillende budgetten en ook highrollers kunnen veel speelplezier beleven aan deze gokkast. Winst kan je behalen op de rollen van links naar rechts.

Het videoslot Eye of Ra is ook te vinden op het mobiele platform van Amatic. Hierdoor is het mogelijk om dit unieke en spannende spel op veel verschillende apparaten te kunnen spelen. De kwaliteit van de graphics en het geluid is te vergelijken met hetzelfde spel dat wordt gespeeld op een desktop computer. De mobiele versie is dus precies hetzelfde spel, en biedt hetzelfde speelplezier.

Admiral Nelson
Desert Treasure
Eye of Ra
Pyrons
White King
Wolverine