The Incredible Hulk

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

De Hulk is een van de grootste Marvel comic karakters die ooit heeft bestaan. Na al vele bioscoopzalen te hebben veroverd, probeert de groene stripheld nu ook de online casino’s te veroveren. In het videoslot The Incredible Hulk beleef je de avonturen van Bruce Banner in een high-profile online gokkast, die werd ontwikkeld door Playtech.
Ook op je Iphone, word je in dit spel ondergedompeld in de wereld van de groene stripheld. De Incredible Hulk gokkast heeft geweldige graphics en unieke geluidseffecten. Dit is echt een video slot, die elke gokkast liefhebben eens moet hebben gespeeld.

Dit videoslot heeft in totaal van 25 winlijnen verspreid over 5 rollen. Het doel is om identieke symbolen of tekens van links naast te laten verschijnen op een winlijn.

Wild en scatter symbolen

Het Hulk logo is in deze gokkast het wild symbool. Indien een van deze wild symbolen op de tweede, derde of vierde rol verschijnt, kan het alle andere symbolen op de winlijn vervangen behalve de scatter symbolen. Het scatter symbool wordt vertegenwoordigd door het Incredible Hulk Logo. Als dit logo ten minste drie keer verschijnt, dan ontvang je 10 gratis spin. Tijdens deze gratis spins worden alle winsten ook nog eens verdrievoudigd.

Smash Icoon

Dit is een speciaal symbool in dit video slot. Als deze op rol 1 of 5 verschijnt, heb je kans op leuke winsten. Er wordt dan een bonusspel geactiveerd waarin je een van de drie helikopters die in beeld verschijnt kan vernietigen. Lukt je dit dan krijg je een extra multiplier. Ook kunnen er zeven auto’s verschijnen waarvan je er 3 moet vernietigen.

Progressieve jackpots

Bovendien is deze gokkast, net als alle andere Marvel Slots van het huis Playtech, ook nog eens aangesloten op 4 progressieve jackpots.

A Night Out
Gladiator
Robotnik
The Incredible Hulk
Wild Shark
Wolf Moon
€250 + 0 FS