Diamond Cats

Diamond Cats nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Als je kattenliefhebber bent, dan is Diamond Cats van Amatic een gokkast die speciaal voor jou is gemaakt. Het videoslot is leuk en vooral snoezig en herbergt schitterende symbolen van prachtig getekende katten. De achtergrond van de gokkast bevat allemaal kattenpootjes en als geluidseffecten hoor je verschillend katten miauwen. Dit versterkt de sfeer van het thema. Diamond Cats is een kleurrijk spel met veel glitter en glamour.

Hoe werkt de gokkast?

Het videoslot heeft 20 winlijnen verspreid over vijf rollen en drie rijen. Inzetten zijn te plaatsen vanaf 0,20 cent tot 10,00 euro per draai. Dit betekent dat deze gokkast zowel voor highrollers als mensen met een klein budget te spelen is.

Het wild symbool, dat is het Roze Hart in dit spel, kan alle andere symbolen vervangen, behalve het scattersymbool. Hierdoor worden de mogelijkheden groter om winnende combinaties te maken of winnende combinaties uit te breiden. Je kansen op winst nemen door de aanwezigheid van het wild symbool in het spel dus toe. Het scattersymbool is het bonussymbool in dit spel. Als je 3 ervan weet te draaien op je scherm, win je als eerste een leuk bedrag, maar je krijgt ook nog eens 10 gratis spins cadeau.

Ook te spelen op je Iphone

Ook als je mobiel wilt gokken, kan je Diamond Cats spelen. Je kunt dan direct via de browser inloggen, waarbij de website zal herkennen dat je op een Iphone wilt spelen. Je zal in de mobiele versie van het online casino terecht komen en je hoeft geen software te downloaden. De kwaliteit van het mobiele spel is net zo goed als de desktopversie.

Aliens
Eggomatic
Fantastic Four
South Park
Thrill Seekers
Wolverine