Dragons Pearl

Dragons Pearl nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Is rood je lievelingskleur en Azië je favoriete continent? Waag dan eens een gokje op de Dragons Pearl gokkast. Begeef je in het oude China en maak kennis met veel mythische wezens. Zowel de geluiden als de grafische elementen passen perfect binnen het thema en kan je vele winsten behalen met deze leuke gokkast.

Dragons Pearl is een videoslot met 5 rollen en 50 winlijnen. Je kan de winlijnen handmatig instellen op 1, 11, 21, 31 of 41 winlijnen. Hoe meer winlijnen je gebruikt, hoe hoger je kansen op winst zijn. Winsten worden berekend van links naar rechts en de symbolen moeten beginnen bij de eerste rol.

De bonusfeatures

Het wild symbool in deze gokkast wordt vertegenwoordigt door een draak. Deze draak kan alle symbolen op de rollen vervangen om winnende combinaties te maken of al bestaande combinaties uit te breiden waardoor je winsten groter kunnen worden. De draak staat voor geluk, dus wie weet draai je veel draken op je scherm. De draak kan alleen het scatter symbool niet vervangen.
Het scattersymbool in dit spel is de parel. Draai je 3 parels in je spel, dan ontvang je 5 gratis spins.

Te spelen op je Iphone?

Uiteraard is dit spel ook beschikbaar voor de smartphone of tablet en kan je het dus spelen op je Iphone. Op elke willekeurige plek op aarde, elke tijdstip is het mogelijk om Dragons Pearl te spelen. Het enige waar je de beschikking over moet hebben is een goede internetverbinding. Je hoeft niets te downloaden, het programma herkent zelf dat je met je Iphone inlogt.

Aliens
Casanova
Diamond Cats
Eye of Ra
Fruitoids
The Incredible Hulk
€250 + 0 FS