Twin Spin

Twin Spin nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Ben je op zoek naar een eenvoudig, onderhoudend en plezierige gokkast? Dan is Twin Spin precies iets voor jou! Het is een leuke, retro style videoslot van Net Entertainment (NetEnt ook genoemd), een van de meest gerenommeerde softwareontwikkelaars in de gokindustrie. De achtergrond is donkerblauw en wordt verlicht met laserlicht in magenta, blauw en groen. Knipperende gele stippen doen je denken aan sterren die schitteren achter de rollen. Op de achtergrond klinkt een spannend muziekje.

Twin Spin is een innovatieve gokkast die leuke bonus features aan boord heeft en 243 mogelijke winstkansen biedt. Het eerste wat je opvalt is de leuke retro-look van dit videoslot dat is gecombineerd met moderne design-elementen. In Twin Spin fungeren ook de traditionele kaart symbolen, bars, zevens en diamanten als symbolen op de rollen en deze zijn allemaal voorzien van een mooie, grafische touch.

Functies

The Wild of Joker is het speciale symbool in dit Twin Spin Slot. Deze wild kan elk symbool vervangen op een winlijn. In tegenstelling tot de meerderheid van de slots met vijf rollen zijn er in deze gokkast geen scatter symbool, gratis spins en bonus spellen te ontdekken, maar de 243 verschillende manieren om geld te winnen, zijn lucratief genoeg. Bovendien, roteren de rollen in deze gokkast, gedeeltelijk in paren (twin centrifugeren), zodat ten minste twee rollen dezelfde symbolen zullen tonen per draai. Aan deze unieke manier van het draaien van de rollen, heeft deze gokkast ook zijn naam aan te danken.

Twin Spin Touch voor je Iphone

Twin Spin is door Net Entertainment ook op de markt gebracht als mobiele versie zodat je op elk moment van de dag en vanaf elke plek, kan genieten van dit spel, via de Netent Touch serie, op je Iphone en andere mobiele apparaten. De software is web-based, dus je hoeft geen download van een applicatie uit te voeren op je Iphone.

Billyonaire
Fruitoids
Magic Mushrooms
The Incredible Hulk
Thrill Seekers
Wolverine
€250 + 0 FS