South Park

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

De gokkast SouthPark is een videoslot met vijf rollen en 25 winlijnen, die is gebaseerd op de tv-serie South Park, waarin satire en subtiele humor kan worden gezien. Bovendien bestaat de serie uit getekende personages – die je ook allemaal tegenkomt in het videoslot met dezelfde naam.

Bijzonder functies

De game bevat onder andere wild symbolen, gratis spins, bonus games, Sticky Wilds en drie mini-functies, die op elk moment op je scherm kunnen verschijnen in willekeurige volgorde. Een voorbeeld van een dergelijke functie is het Cartman mini-spel waarin Cartman wordt gezien in Beefcake modus. Deze functie biedt een 3×3 veld met wilde symbolen, wat leidt tot een winnende lijn combinaties met multiplier en zorgt voor een grotere winst. Deze functie is alleen te vinden op de tweede, derde en vierde rol.

Een andere bijzondere functie is het Hankey minispel waarin de heer Hankey ergens op de rollen kan verschijnen en dan naar een ander symbool springt. Tijdens de volgende draai worden deze symbolen dan in wilds omgezet. Nog een andere bijzondere functie is het Terrance en Philip mini-spel waarin dit zangduo willekeurig verschijnt op de rollen en drie wild symbolen brengt. De wilds kunnen andere symbolen vervangen, behalve het bonus symbool.

Bonus

South Park bevat verschillende bonus games. Bijna elke bonus spel bevat verschillende spins. Een van de meest interessante bonus games is het Kyle bonusspel, waarin je tien gratis spins krijgt. Het andere bonus spel is het Kenny bonusspel waar je met Kenny door de straten van South Park moet helpen. Je krijgt extra munten en multipliers als je Kenny uit het gevaar weet te houden.

Ook te spelen op je Iphone

Het beste nieuws is dat het South Park videoslot nu ook op het mobiele platform, NetEnt Touch, beschikbaar is. Hierdoor kan je vrijwel vanaf elke locatie genieten van dit leuke spel. De mobiele versie is net zo goed als de standaard versie en zit vol actie, dus ook op je mobiel is het een spel dat zeer verslavend is.

Aliens
Book of Fortune
Fruitoids
Ghost Rider
Reef Run
Wolf Moon
€250 + 0 FS