Jokerizer

Jokerizer nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Jokerizer is een videogokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. De gokkast lijkt op een traditionele old-school fruitautomaat maar heeft leuke verrassingen in petto. De symbolen zijn glanzend en in een mooie HD stijl gemaakt. De achtergrond van de gokkast is een pretpark. De achtergrondmuziek lijkt te komen uit een griezelige film, maar past mooi bij dit joker thema.
In een spel dat de naam Jokerizer heeft gekregen, is het niet zo vreemd dat de joker een grote rol speelt in dit spel. Deze joker kan dan ook voor grote uitbetalingen zorgen. Winnende combinaties kan je draaien van links naar rechts, maar ook van rechts naar links.

De scatter

De scatter in dit spel is de joker; een mysterieuze scatter; de clown met een hoed van de nar. Vanuit het niets kan deze joker zorgen voor veel extra winkansen. Als je 3 van deze scatters op je scherm weet te draaien, dan wordt de jokermodus geactiveerd. Er zit een zogenaamde Mystery Win in deze Jokerizer mode. Hiermee kan je 6.000 munten winnen als het geluk met je is en je 3 jokers naast elkaar weet te draaien. Ook ontvang je een kleinere prijs als je 3 jokers verspreid op de rollen weet te krijgen. De Joker verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4 (de 3 middelste rollen). Heb je twee jokers op een willekeurige plek gedraaid dan kan je ook hiermee prijzen winnen.

Speel Jokerizer ook op je Iphone

Yggdrasil heeft de gokkasten die het heeft uitgebracht ook compatible gemaakt met mobiele apparaten zoals de Iphone. Door de HTML5 techniek is het mogelijk om met je Iphone in te loggen bij het online casino en de software herkent dat je met een mobiel apparaat inlogt. Hierdoor zal je automatisch naar de mobiele afdeling worden geleid en kan je het spel spelen. Met dezelfde kwaliteit en functies als de versie voor desktop en laptop computers.

Casanova
Fantastic Four
Space Wars
The Incredible Hulk
Thrill Seekers
Wild Shark