Magic Mushrooms

VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Stap in een sprookje en speel deze leuke Magic Mushrooms gokkast, vol met magische paddenstoelen en fantasie wezens.

Magic Mushrooms is een 5 rollen, 3-4-5-rijen en 20 20 winlijnen video slot van Yggdrasil. Dat laatste betekent dus dat je 20 winlijnen aan weerzijden van de gokkast hebt, waardoor er winnende combinaties kunnen worden gevormd van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Je hebt dus de beschikking over 40 winlijnen. Inzetten kan je plaatsen vanaf minimaal 0,05 eurocent per winlijn tot 2 euro per winlijn.

Als je het spel opent valt op dat het de rollen in de vorm van een diamant zijn weergegeven. Je ziet drie symbolen op de rollen, aan beide kanten en er zijn vier symbolen te zien op de 2e en 4e rol en vijf symbolen op de middelste rol.

Bonus features

Het spel heeft drie aparte ‘wild’ symbolen, die elk worden vertegenwoordigt door een andere soort paddenstoel. Zo is er een paarse paarse paddenstoel die allee kan verschijnen op rol 1 en 5 en fungeert als een standaard wild. Deze kan dus andere symbolen vervangen om winnende combinaties te maken. Dan heb je ook nog een blauwe paddenstoel die kan verschijnen op rol 2 en 4 en zal fungeren als een multiplier wild, die winsten kan vermenigvuldigen tussen 2x en 10x. De laatste wild is de rode paddenstoel, deze kan alleen verschijnen op de middelste rol. Dit is een ‘verspreidend wild’ en kan dus uitbreiden tot 4 wilds op een rol.

Scatter symbool

Het spel heeft ook een scatter symbool, een gloeiend paars / rode slakachtig wezen. Als je dit symbool 3 keer op de rollen weet te draaien, dan win je 10 gratis spins.

Ook op Iphone

Evenals dat je van dit spel kan genieten op een desktop of een laptop, is er ook een mobiele versie beschikbaar waardoor je het spel kunt spelen op je Iphone.

Chibeasties
Draglings
Dragons Pearl
Eggomatic
Starburst
The Incredible Hulk
€250 + 0 FS