Lucky Coin

Lucky Coin nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Houd je van Aziƫ, dan zit je goed bij het videoslot Lucky Coin wat in een Aziatische sfeer is vormgegeven. In deze gokkast speelt geluk een hoofdrol.

Lucky Coin is een 5 rollen videoslot met 10 winlijnen. Deze winlijnen kan je handmatig instellen. Dus je hoeft niet met alle 10 aan te spelen. Inzetten kan je plaatsen vanaf 0,01 cent per winlijn tot een maximum van 1,00 per winlijn. Ook voor highrollers is deze gokkast daarom een leuk uitdagend spel om het geluk te beproeven.

Bonus features

In deze gokkast fungeert de Chinese vrouw als een wild symbool. Deze kan alle andere symbolen in het spel vervangen, behalve het scatter symbool. Het wild symbool kan er voor zorgen dat je veel leuke winsten kunt behalen doordat het winnende combinaties kan maken of bestaande combinaties kan uitbreiden waardoor het meer winst oplevert.
Het scatter symbool is in deze gokkast uiteraard het beeld van de Lucky Coin. Als je er minimaal 2 op je scherm weet te draaien, win je al een leuk bedrag. Maar, draai je er 3 of meer dan ontgrendel je ook nog een free bonus ronde van 15 gratis spins. Win je tijdens deze free spins ronde, dan wordt je behaalde winst ook nog eens met een x3 multiplier verdubbeld, waardoor je gewonnen bedrag aardig kan oplopen.

Lucky Coin op je Iphone.

Wil je dit spel spelen op je Iphone dan is dat heel goed mogelijk want er bestaat een mobiele versie van deze gokkast. Log in bij een online casino die ook een mobiele afdeling heeft en de software zal automatisch herkennen dat je met je Iphone inlogt. Kies je spel en het scherm zal zich automatisch aanpassen aan de grote van je toestel waardoor Lucky Coin net zo leuk te spelen is op je Iphone als op je laptop of desktop computer.

Dragons Pearl
Eye of Ra
Gonzo’s Quest
The Avengers
White King
Wolverine