Wolf Moon

Wolf Moon nu proberen
VOOR ECHT GELD SPELEN SPEEL MET 10% CASHBACK BONUS

Wolf Moon is een videoslot gebaseerd op een indianen thema dat wordt versterkt door de mooie achtergrond van de gokkast en de symbolen die worden gebruikt.

Hoe werkt Wolf Moon?

Inzetten kan je plaatsen vanaf minimaal 40 cent tot een maximum van € 10 per draai. Wolf Moon beschikt zoals alle videoslots van Amatic ook over leuke bonusfeatures. De wild in dit spel is uiteraard vertegenwoordigt door een wolf. Dit symbool kan symbolen vervangen en dit zorgt er voor dat je sneller winnende combinaties kan draaien. Als je met 2 gewone symbolen net geen winst hebt behaald, kan de wild er voor zorgen dat je combinatie winstgevend wordt. Daarnaast kan de wild er ook voor zorgen dat je een al winstgevende combinatie nog groter kan maken, waardoor er een grotere prijs gewonnen kan worden. De wild kan alleen het scattersymbool niet vervangen.

De scatter in dit spel is een schaduw van de wolf op een maan. Deze kan op willekeurige posities op de rollen voorkomen en als je er 3 weet te draaien dan levert je dit 5 free spins op. Tijdens deze free spins is het mogelijk om weer free spins te draaien die dan weer bij de eerdere spins worden opgeteld.

Ook op je Iphone te spelen

Ben je geïnteresseerd in het spelen van deze leuke gokkast, maar wil je dat graag op je Iphone doen. Als je kiest voor een online casino met Amatic spelen in het assortiment is de kans groot dat ze ook een mobiele afdeling hebben. Je kunt dan vanaf de browser van je Iphone direct terecht in het spelassortiment en kiezen voor Wolf Moon. Je hoeft dus niets te downloaden, alleen heb je een goede internetverbinding nodig.

Aliens
Cyrus the virus
Magic Mushrooms
The Avengers
The Incredible Hulk
Thrill Seekers
€250 + 0 FS